Uw kantoor laten schoonmaken?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren.

Wij verzorgen dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud aan kantoren maar ook aan scholen, trappenhuizen en andere soorten gebouwen. Ons schoonmaakprogramma voor het schoonmaken van uw kantoor of kantoren wordt zo efficiënt mogelijk in overleg met u opgesteld. 

Wij bieden naast het uitvoeren van dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden ook specialistische reinigingen aan. Vraag naar de mogelijkheden voor gevelreiniging, vloerenreiniging en tapijtreiniging.

Deze werkzaamheden vereisen specialistische kennis van onze medewerkers.  Er wordt gebruik gemaakt van speciale reinigingsmachines en methodes. Onze medewerkers hebben hier een speciale opleiding voor genoten en werven continue kennis over nieuwe producten en ontwikkeling. Er wordt regelmatig een product- en materiaaltraining gevolgd die door de toeleveranciers van de producten en machines worden gegeven. Hierdoor wordt de kennis van onze medewerkers verrijkt en blijven zij up to date.

Uw partner in kantoren schoonmaken

Als betrouwbare partner zitten wij in Almere altijd bij u om de hoek. Dat betekent voor u dat wij altijd snel aanwezig kunnen zijn bij calamiteiten of extra werkzaamheden. Ervaar onze service!

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Bij het schoonmaken van kantoren besteden wij veel aandacht aan de keuze van reinigingsmiddelen. Er worden alleen middelen gebruikt die het minst schadelijk zijn voor het milieu. Wij laten ons regelmatig informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.