Schoonmaakbedrijf in Almere

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Bussum voor periodieke schoonmaak voor uw kantoor of voor uw Glasbewassing, Sanitair-Service, Vloerreiniging, Gevelreiniging, of Tapijtreiniging? Neem dan CONTACT met ons op.

Schoonmaakbedrijf Bussum

Medewerkers VBG Schoonmaak

Onze medewerkers specialistische reiniging hebben hiervoor een speciale opleiding genoten en verwerven continue kennis over nieuw ontwikkelde methoden en producten.
Daarnaast worden door de toeleveranciers van de producten en machines, die voor de specialistische reiniging worden toegepast, product- en materiaaltrainingen gegeven.
Alle medewerkers nemen regelmatig deel aan deze trainingen, waardoor hun kennis verrijkt wordt en up-to-date blijft.

uw Schoonmaakbedrijf in Bussum!

Schoonmaakbedrijf Bussum

VBG Schoonmaak is opgericht in 1968 en heeft daarmee jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Hierdoor is de organisatie NEN-EN-ISO 9001:2000 gecertificeerd. VBG Schoonmaak heeft haar hoofdkantoor in Almere.
VBG Schoonmaak biedt, naast de uitvoering van de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, tevens specialistische reinigingen in haar pakket aan.
Hier worden diensten verstaan als het reinigen van de gevel van het object, het onderhoud van marmeren vloeren en bijvoorbeeld tapijtreiniging.
Deze werkzaamheden vereisen specialistische kennis van de medewerker die deze uitvoert en kunnen doorgaans niet door de dagelijkse medewerkers worden verricht. Er wordt gebruik gemaakt van speciale machines en reinigingsmethoden.

Wij hebben een hoge klant tevredenheid waar wij zeer veel waarde aan hechten en staan bekend als HET Schoonmaakbedrijf!
Dit is mede te danken aan onze hoge service, klantgerichtheid, resultaat, motivatie en betaalbare tarieven.